Vedbæk Begravelser

 

Velkommen til

Vedbæk Begravelser

En værdig afsked

Træffes hele døgnet efter aftale.

Tlf: 22327327

Vedbæks lokale bedemand - er en dame.

 

Mette Torp er Exam. Bedemand og indehaver af Vedbæk Begravelser, der hjælper familier med at arrangere en værdig og smuk bisættelse eller begravelse, når familien skal tage afsked med deres nærmeste.

 

Hos Vedbæk begravelser kommer familien først og tillid er et nøgleord, der følger familien hele vejen igennem.

Mission

At hjælpe familier i sorg, som jeg selv ville ønske at blive hjulpet, hvis jeg var i samme situation. Det er udgangspunktet, i mit arbejde.

 

Vedbæk Begravelser tilbyder personlig hjælp og rådgivning, omkring både kirkelige og borgerlige begravelser og bisættelser.

Den personlige samtale kan foregå i hjemmet, på hospitalet, på plejehjemmet eller hos Vedbæk Begravelser, når det passer dig.

Under samtalen får du en grundig gennemgang af muligheder i forbindelse med afskedsceremonien - herunder overblik over økonomi og tilskudsmuligheder.

Som bedemand eller bededame kommer man tæt på de pårørende, så personlighed og kemi er utrolig vigtigt. Og mit råd til familien, når vi mødes første gang er, at de skal føle sig trygge ved det der er aftalt, når samtalen er slut, for det kan ikke gøres om.

Vedbæk Begravelsers vigtigste opgave er at hjælpe med at skabe tryghed og overblik i en situation, hvor du mangler det.

Etableret

Vedbæk Begravelser er etableret den 14. Februar 2014, som et nytænkende alternativ til de traditionelle begravelsesforretninger. Vedbæk begravelser er beliggende på Dronningeengen 18 i Trørød. Her er ro og gode parkeringsforhold, samt handicapvenlig adgang. Her er familien altid 1. prioritet.

 

Garanti

Service og produkter er i bedste kvalitet og Vedbæk begravelsers vigtigst opgave er at tage hånd om familien igennem hele forløbet. Intet er overladt til tilfældigheden, men bliver nøje planlagt og udført som aftalt. Tilfredse kunder er den bedste reklame - det stræber Vedbæk Begravelser efter at få hver gang.

Vedbæk begravelser engagement og medlemskaber

Vedbæk Begravelser

En værdig afsked

 

Vedbæk Begravelser er etableret 14-02-2014, som et nytænkende alternativ til mere traditionelle begravelsesforretninger.

 

Samtale kontoret er beliggende diskret i et roligt område, med gode parkeringsforhold og med handicap venlig adgang, efter behov.

Adresse:

Dronningeengen 18, 2950 Vedbæk

 

Email:

vedbaek@begravelser.nu

 

Telefon:

+45 22 327 327

 

CVR:

35 67 03 78

Copyright © All Rights Reserved